Onze werkwijze

Werkwijze

Wij werken uitsluitend in opdracht en naar wens van onze klant. U komt bij ons met uw idee of schetsontwerp. Aan de hand van uw lijstje eisen en wensen onderzoeken wij welke mogelijkheden daar het best op aansluiten. Aan de hand hiervan stellen wij een verkooptekening en een bestek op. Prijs-kwaliteit verhouding is voor ons erg belangrijk. We komen dan ook met een scherpe en zeker marktconforme prijs.

Buitenverblijven op maat

Ons portfolio bestaat uit verschillende concepten. Dit varieert van bescheiden stacaravans tot luxe buitenverblijven. Iedere wens, droom of fantasie kan bij ons werkelijkheid worden! Vanuit onze productiehal in Dwingeloo leveren wij buitenverblijven op locaties door heel Europa.

In onze productiehal wordt met veel passie en expertise gewerkt aan de ontwikkeling en bouw van buitenverblijven op maat. En hier zijn wij trots op! Het gehele proces zien wij als een echte ambacht. Tijdens de productie maken wij gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen van hoge kwaliteit.

Een compleet buitenverblijf

Wij nemen graag al het werk uit handen. Uw buitenverblijf kan compleet geleverd worden, inclusief wandafwerking en centrale verwarming. Of juist volledig elektrisch. Daarnaast plaatsen wij desgewenst een complete keuken of badkamer. Wij maken gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen van hoge kwaliteit. Ook een volledig aangepast buitenverblijf voor mindervaliden is voor ons geen probleem. Zo kunt u ook op latere leeftijd zonder problemen gebruik blijven maken van uw buitenverblijf.

Is een eigen buitenverblijf iets waar u al jaren van droomt, maar heeft u hier nog niet een geschikte locatie voor gevonden? Oók dan bent u bij Jatin aan het juiste adres. Wij hebben in al onze jaren vele waardevolle contacten opgebouwd en bemiddelen graag voor u.