Missie en Visie

Missie

Al meer dan 30 jaar produceren wij houtskeletbouw woningen voor de recreatie-, zorg- en vrijetijdssector. Onze woningen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en verplaatsbaar. Onze klanten zijn vakantieparken, campings, ondernemers in de vrijetijdssector en particulieren.

Als familiebedrijf beschouwen wij ons vak als een ambacht. Wij ontwerpen en produceren onze woningen in eigen beheer en bieden hiermee een uniek turnkey-concept aan. Onze woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en ons productieproces is zo duurzaam mogelijk ingericht. Wij blijven ons inzetten voor innovatie en zijn daarom altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouw, veiligheid, installaties en technologieën.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons erg belangrijk en daarom dragen wij jaarlijks bij aan goede doelen. Wij bieden ook graag ruimte aan stagiaires en opleidingen, omdat wij de ontwikkeling van ons personeel net zo belangrijk vinden als de ontwikkeling van onze woningen.

Wij denken ons marktaandeel te kunnen vergroten door zichtbaar te zijn op de juiste locaties en meer opdrachtgevers binnen te halen. Hiermee willen we ons richten op andere marktsegmenten, zoals het oplossen van de (tijdelijke) huisvestingsproblematiek op de woningmarkt en het aanbieden van woningen voor zorg en studentenhuisvesting.

Visie

Om een betrouwbare partner te blijven op de lange termijn, streven wij ernaar onze vakantiewoningen te leveren tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in maatwerk en willen onze klanten bieden wat zij nodig hebben. Innovatie, duurzaamheid en energiezuinigheid staan centraal in onze aanpak. Wij hechten waarde aan transparantie en eerlijkheid naar onze klanten toe.

Jatin heeft als doel om de woningmarkt te benaderen en op die manier een oplossing te bieden voor de (tijdelijke) huisvestingsproblematiek. Wij willen op structurele basis woningen produceren. Om dit te realiseren zullen wij ons blijven inzetten voor innovatie en duurzaamheid, zodat wij onze klanten op de best mogelijke manier kunnen bedienen.