Jatin Chaletbouw

Fabricage

Ambacht en vakmanschap voor een mooi resultaat.

Droomt u al lang van een eigen vakantiehuis? Bij ons is uw droom binnen handbereik.

Uw chalet kan op praktisch elk gewenste locatie geplaatst worden, al uw wensen zijn voor ons geen probleem.

De chalets worden gebouwd naar de eisen van deze tijd. Denk daarbij aan het gebruik van duurzame materialen. Wij waarborgen al jarenlang een kwaliteitsbeeld, waar de eisen in de recreatiewereld steeds hoger worden. Uw chalet is onderhoudsvriendelijk, enkel een schoonmaakbeurt per jaar en u kunt heerlijk genieten.

Een JATIN chalet kan compleet worden opgeleverd, zodat uw tweede huis direct klaar is voor gebruik. Tijdens de verkoopbegeleiding lopen wij samen met u, visueel door uw chalet. Wij nemen de plaatsing van een kozijn tot en met de plaatsing van een stopcontact met u door.
In uw chalet wordt een keuken geplaatst, welke van alle luxe gemakken kan worden voorzien. U stelt uw eigen keuken samen, met alle mogelijke keukenapparatuur welke u wenst. De badkamer wordt volledig afgemonteerd en kan eveneens worden voorzien van alle denkbare luxe.  U kunt kiezen voor eenvoudige sanitaire voorzieningen, zodat u het oude campinggevoel houdt, maar geheel naar eigen wens kunt u ook kiezen voor de meest luxe sanitaire inrichting. Wat dacht u van een whirlpoolbad of een stoomdouchecabine in uw eigen chalet.

Ook hoeft u niet bang te zijn, dat u na uw aankoop nog moet behangen of schilderen. Wij leveren zelfs de chalets af voorzien van een centrale verwarming.

NIEUW bij ons is een chalet volledige aangepast voor mindervalide. Zo kunt u op latere leeftijd zonder probleem gebruik blijven maken van uw tweede huis.

Uw droomwens wordt bij ons werkelijkheid!

Facebook